keskiviikko 7. syyskuuta 2011

OH HAI.



LUKIO TAPPAA. Really. Tuntuu, että ikään ei kerkeä tekemään kotona mittään muuta kuin koulutöitä. Edes tänne blogiin en ole taas yllättäen oikein kerennyt kirjoittelemaan, koska ei vaan ole ollut aikaa. Ja muutenkin, meillä ei sattumoisin ole ollut nettiä siellä uudessa talossa mihin tässä sitten muutettiin... Lähinnä nettitikulla olen surffaillut. Se taas on niin hidas ettei psyyke kestä tulla säätämään bloggeriin sen kanssa.

Anygays, Pihla tulee meille tänään ja tehdään PAAVO PESUSIENI-MUFFINSSEJA ♥ Ahh. Netti pitäis järjestyä tänään, joten jos hyvin käy pääsen tekemään tänne hienon kuvapostauksen ensinnäkin niistä muffinsseista, toisekseen meikäläisen uudesta huoneesta ja talosta muutenkin, sekä RAAPPANAN JA JUKKA POJAN KEIKASTA! Missä olimme siis minä, Kerttu ja Pihla viime perjantaina =) Jotain pientä keikkaraporttia vissiin kanssa siihen samaan syssyyn kirjoittelen.

Eikai tässä muuta. Paitsi että aloitetaan huomenna Pihlan kanssa 4 viikon herkkulakko... Eihh. Hyvästi karkit, suklaa, leivokset ynnä muut herkut kuukaudeksi ;___;; Gonna miss ya.



Ahh, ainiin. Ihan tälleen btw, mulla on ollut jostain syystä bloggerin kanssa vähän ongelmia, elikkäs. Se ei anna meikäläisen kommentoida ensinnäkään muiden merkintöihin, eikä omiinikaan. Onko kellään muulla ollut tällaista? Jotain se valittaa kanssa että minun googletilini olisi jotenkin vanhentunut...? Mutta, ehh, en oikein ymmärrä että miksi muka. Jos joku tietää tällaisesta jotaan, niin apu on enemmän kuin tervetullutta :´´D

-Evenstar-

2 kommenttia:

  1. Mullakin on joskus silleen ettei pysty kommentoimaan toisten blogeihin.. En kylläkään oo keksinyt siihen ratkaisua, joten ei tästä kommentista oikein mittään hyötyä ollu :D ärsyttävää se kyllä on, mut yhtäkkiä pystyinkin taas kommentoimaan. Eilen taas lagas etten pystyny ._.

    VastaaPoista
  2. OOh nyt tämä taitaa jopa workkia! :o

    VastaaPoista