torstai 18. helmikuuta 2010

Maybe tomorrow is a better day.

Niinpä niin, huomenna olisi sitten Sonatan keikka edessä. Ja ylihuomenna kanssa O.o Tässähän menee järki, vähään aikaan ollut mitään keikkoja ja nyt sitten.... HUOMENNA. Minusta tuntuu, että minua saa kuljettaa koomapotilaana ambulanssilla poispäin sieltä Tampereelta. Ja uudestaan Helsingistä. Varsinkin Helsingistä.

Ja minulla on oikeasti ongelmia. Huudatin äsken.... NIGHTWISHIA. Ihan niinkuin valmistautuisin muka menemään Nw:n keikalle taas.
Ja sisäinen ääni päässäni:
"Se on Sonatan keikka, ei Nightwishin. Sonata... Sonata..."

Little creepy, ehh?

Ja voisin tähän väliin laittaa erään hyvän havainnon.

Oppitunti nro 1:
Älä IKINÄMISSÄÄNNIMESSÄ osta kenkiä Halpa- Hallista:



Kyllä, se on kenkä. Jo TOINEN kerta, kun kenkäni sanoo poks (=kuolee) kun se on ostettu Halpa- Hallista. Joten ei, en suosittele.

Ja ei ole myöskään kovin järkevää tunkea kolmea puikkoa korvanreikään (jossa on lisäksi venytyskoru) sillä tavalla, että se korvanreikä repeää ja tulehtuu ja siitä tulee myös aika hitosti verta. Kuvassa näkyy ne puikot, mutta tulehtumista ei. Joten saatte tyytyä minun pärstäni katseluun♥ Karua.



Älkää säikähtäkö ;)

Tänään pitäisi sitten kanssa raahautua vanhojentansseihin, koska velihän se siellä on. Huhhuh, mitäköhän sitä pukisi päälle :s? Kun ei mitään ihan liian hienoa viitsi laittaa.

Ja tänään sattui kanssa olemaan penkkarit! ...Tosin ne meni vähän ohi. Satuin nimittäin olemaan siellä K-marketissa TET- harjoittelussa ja voin sanoa että siellä menee oikeasti hermot. Kuormanpurkua, kuormanpurkua, vähän lisää kuormanpurkua, ja VIELÄ VÄHÄN LISÄÄ KUORMANPURKUA.
Ah ihanuutta.

Mutta nyt tämä neiti menee siivoamaan.

Tähän vielä kappale, joka on soinut koko päivän päässä:



Oikein hyvä kappale minun mielestäni, tykkään.

Evenstar♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti