torstai 16. joulukuuta 2010

Viikonloppu täynnä ankkoja.

Elikkäs, ajattelin nyt tehdä hieman selontekoa viime viikonlopusta, muodikkaasti myöhässä, oi kylläh.

Perjantainahan lähdin suoraan koulun jälkeen Jyväskylään ja sieltä sitten hyppäsin suoraan Lahteen menevään junaan. Lahdessa vastassa olikin sitten Riikka, rakas siskoni ;)
Lähdettiin sitten suorilta käsin kämpille, muutaman koukun kautta (okei, saatettiin kierrellä eri ruokakaupoissa plus Anttilassa joku... puolitoista tuntia?).

Perjantaina ei ollut mitään erityistä ohjelmaa edessä, pelkästään laatuaikaa siskon kanssa, olipahan mukavata taas nähdä kunnolla.
Ilta piti sisällään pääosin leffojen katselua:



Kyllä, Epäilys. Minä vääräuskoinen etc. Mutta oli tuo nyt parempi kuin kaksi edellistä, eikä siltikään mikään kovin hyvä. Sellaisena perjantai-illan hömppänähän tuo meni. Paras kohta elokuvassa oli kyllä ehdottomasti Jacobin kommentti herra Edward Cullenille:
"I'm hotter than you."

Pokka piti. Ainakin melkein.

Toinen elokuva mikä katsottiin oli sitten sellainen tapaus, kuin Cashback.



Tämä oli aivan mahtava! Todella positiivinen yllätys. Hieno juoni elokuvassa, ja tällä kertaa brittihuumori puri, ja kunnolla purikin. Tuli räkätettyä koko leffa läpi, joku loistavuus! :´´D
Ja brittiaksentti, ah♥ Lovely.

Ja koska Makuunissa käytiin, oli kirsikkakokis joku must, parasta!



Lauantai aamuna heräiltiin sitten suht. aikaisin ja riennettiin suoraan Lahden Suurhalliin, jonne Don Rosan oli tarkoitus tulla nimmarisessioon!
Siellä oli kanssa samana päivänä menossa joulumarkkinat, mikä tiesi sitä, että paikalla oli helvetisti ihmisiä:



Ja oltiin vielä hölmöjä, kierrettiin koko sali ympäri kun etsittiin sitä Don Rosan nimmaripöytää ja kävikin ilmi että jos oltaisiin käännytty vaan suoraan vasemmalle kun tultiin sisälle, oltaisiin heti päästy siihen :´´D Noh noh, eipä tuosta ollut haittaa. Perille löydettiin ja jonoa ei edes ollut vielä pitkästi, tultiin paikalle noin tuntia ennen nimmarisession alkamista.
Katsastin nuo joulumarkkinat nopeasti kanssa läpi ja eihän siellä oikeastaan mitään ollut. Kaikkea mahdollista krääsää vaan.

Sitten siinä tunnin päästä saapui itse Don Rosa paikalle. Käveli vaan jonon ohi sinne eteen nimmaripöydän ääreen. Katselin vaan suu auki kun herra käveli ohi, oli se niin pysäyttävä hetki.
Kun hän oli päässyt nimmaripöytien eteen, se oli yhtä kuvien räpsimistä ja hyppimistä paikoillaan: "SE ON OIKEASTI TUOSSA! KATOKATO SE ON TUOSSA, ÄÄÄ"



Ja siellähän se tosiaan oli. Jono eteni aika mukavasti, ja sitten päästiin vihdoin Rosan kohdalle. Aivan IHANA miääs! Pölötti ihan hirveästi kaikkea ja ihan mukavasti kerettiin jutellakin hänen kanssaan. Todettiin, että palataan vielä toisen kerran, piirrosta jonottamaan, kun piti kuulemma jonottaa uudestaan jos halusi sen. Rosa vaan totesi, että muistaa ainakin minut koska olin ensimmäinen koko jonossa joka sattui halaamaan häntä :´´D Ketään muuta ei sit vissiin kiinnostanut, huokaus.

Mentiin sitten siinä välissä kiertämään kirppiksiä, meikäläisen ostokset olivat tosin tällä kertaa hyvin suppeita, sillä rahatilanne oli vähän mikä oli, koska ostin samana päivänä "Roope Ankan Elämä ja Teot"-kirjan, joka vei sen 39e.

Mutta muutaman lehden ostin, jotka minulta puuttui sekä Kaunotar ja Hirviö vhs:n.



Yksi parhaita Disneyn klassikoita ikinä♥ Rakkaus.

Kirpparikierroksen jälkeen palattiin sitten takaisin sinne nimmarijonoon. Olipahan tuota jonoa kertynyt aika paljon ja loppujen lopuksi jonotettiin siinä sellaiset kaksi tuntia.



Mutta oli todellakin sen arvoista, KOSKA:





Oli aivan mahtavaa, ettei ollut niin kova kiire sen jonon kanssa, sillä kerettiin jutella vielä enemmän tällä toisella kerralla. Puhe karkaili mm yhdessä vaiheessa Tuomas Holopaiseen, oli aika hassua, ja mies muisti Tuomaksen :´´D
Mutta oli todella hienoa päästä näkemään miten Don Rosa piirsi ankkahahmojaan, katsoin vaan suu auki vieressä, kun hän tekaisi piirroksen tuosta vain, noin viidessä minuutissa.
Ja saatoin ehkä pyytää toistakin halia.... Siinä vaiheessa Rosa totesi naurahtaen, että oltiin ainoita koko jonossa jotka olivat halanneet häntä. Kuulemma oli odottanut saavansa paljon haleja, mutta me oltiin sitten vissiin ainoat. Mutta ei tuota setää pääse ihan joka päivä halaamaan, oli pakko käyttää tilanne hyödyksi!
Mutta oli kyllä hieno kokemus. Kiitos.

Seuraavaksi suunnattiinkin sitten syöpöttelemään jonnekin meksikolaiseen ravintolaan. Olin mm todella mielikuvituksellinen ja tilasin: kanajuustohampurilaisen.



Kunnon sydänkohtausruokaa, i know, mutta hyvää se ainakin oli!

Tämän jälkeen oli vielä edessä Johanna Kurkelan joulukonsertti!





Ei muuta kommentoitavaa, kuin että: Ihana nainen, joku upein ääni, hieno konsertti. Meinasin ruveta vollaamaan jokaisen biisin aikana kun Johanna lauloi. Ei voi vaan käsittää.

Huokaus.

Ja vielä ilmoitusluontoista asiaa, joku humppaorkesteri nimeltä Stam1na tulee Lutakkoon 7.1.2011. Ja meikäläinen menee sinne!
Ja My Chemical Romancen keikalle tuli kanssa hankittua ne liput, super gutt!

- Evenstar -

5 kommenttia: