maanantai 10. tammikuuta 2011

Rakastan sinua, kuiskaan hiljaa.

...Elikkäs olisin kirjoittanut jotain sekavaa keikkaraportointia viime
Stam1naviikonlopusta jo eilen, ellei kamera olisi sanonut sopimustaan irti ja mennyt paskaksi koko vehje. Heh. Mokoma tippui lattialle. Kamera, ei bändi.
Ja eihän se siitä selvinnyt. Nyyh, minun uskollinen kamerani! ;__;
Joten varautukaa siihen, että puolet kuvista on huonolla kännykkäkameralaadulla. Pahoittelen tätä.

Mutta siis, viime perjantaipäivähän alkoi sillä, että meikäläinen heräsi (liian) aikaisin ja lähti bussilla kohti Jyväskylää, asianmukaisissa varusteissa tietysti!




Olisin oikeasti voinut jäädä sinne bussiin istumaan ikuisuudeksi, siltä ainakin tuntui. Oli mukavan lämmin.
Toisin kuin sitten, kun pääsin Lutakon pihaan. Noin kymmeneltä aamulla minä sinne saavuin. Jee, eka wuhuu. Tosi yllättävää.

Jonotuskuva käsivaralla:



...Ääliö ilmoittautuu. Myönnän, oli vähäsen tylsää yksin. Näin paljon sain aikaiseksi:



Tamppasin lunta Tuomittu, Syyllisen tahtiin. Voi sitä näinkin aamunsa viettää?



...

Tunnin seisomisen jälkeen ei ollut varpaissa enää tuntoa. Siitä tunti ja vartti eteenpäin saapui seuraava ääliö paikalle, Anna! Ja kolmas ääliö siitä vartin päästä, Noora! Ja tunti vielä siitä eteenpäin saapui neljäs ääliökin paikalle, Anniina!





Jonotus oli aikamoista sekoilua taas vaihteeksi ja levottomien puhumista yms. Yhdessä vaiheessa sain ehkä maailman typerimmän idean. Koska Stam1nan pojat olivat jo sattumoisin saapuneet paikalle, poikien kiva valkoinen auto oli siellä roudaustsydeemin vieressä. Oli pakko mennä ottamaan kuvaa siitä rekkarista, koska se on parhautta.
Eiköhän sitten setä Emil-synistisetä saapunut samalla hetkellä paikalle, kun otin kuvia siitä autosta. Mikäs tuossa, hävetti.
Herra tyytyi vaan nauramaan meille :´´D Ei auttanut ku nauraa mukana.
"Mitä te oikeen kuvaatte? Eikai meidän rekkari noin hauska ole?"
...Jjep.



Kun kello löi kuusi, luultiin että päästäisiin kahvioon odottelemaan numerolappujen kanssa. Mutta ehei. Oltiin kaikki aika pirun jäässä ja vähän masensi kun ei päästykään sisälle. Onneksi työntekijät olivat kivoja ja sanoivat, että saadaan lämmitellä siinä sisäpuolella kun halutaan. Siellä me sitten istuskeltiin ja mm naurettiin soundcheckeille, kun joku herra Hyyrynen veti siellä hieman omaa versiotaan Simply the best nimisestä biisistä. Tehtiin myös keikkaa varten lappuja.



Likainen Parketti Prkle. Kuvasta puuttuu vielä lappu "soittakaa".

Phuh päästiin sitten lopulta sisälle. Ihmisiä tuli oville vasta noin 40 minuuttia ennen ovien avaamista. Huokaus.













Keikan jälkeen suunnattiin sitten odottelemaan poikia. Sieltähän ne sitten tulivat. Antti ensimmäisenä, onnistui vielä lukitsemaan itsensä ulkopuolelle :´´D











Oli oikein mukava taas jutella ja nähdä näitäkin herroja^^

Keikalta tarttui mukaan kanssa settilista ja paita. Settilista oli parhautta, Vapaan Maan kuulin VIHDOIN livenä, sen olin halunnutkin jo pitkään kuulla. Ja Likainen Parketti, voi luoja... *__*





Lauantaina käytiin äxässä vielä ja tarttui pari levyä mukaan. Rytmistä ja VIHDOIN sain ostettua Sydänjuuretkin, kirjaversiona :3



(Kuvanlaatu joku kymppi plus ja silleensä! ...Typerä kamera kun meni rikki.)

Nähtiin kanssa Pexiä tosi pikaisesti Sokoksella, kun törmättiin häneen. Olivat justiinsa lähdössä kotia kohti Jyväskylästä.

Että sellainen reissu tällä kertaa. Kiitos tosi paljon taas jonotusseuralle ja tietysti Lemiläiselle humppaorkesterille, palaillaan keväällä/kesällä!
Päästiin muuten Keskisuomalaiseenkin. tai oikeastaan JOUDUTTIIN. Enkä kestä tuota juttua, mutta itsepähän valitsin mennä jonottamaan. Hohhoijaa.



"Taivaalta tippui lakanankokoisia lumihiutaleita ja kylmä viima puri posket verille, mutta Ähtäristä tullut Anniina, 16, oli odottanut suosikkibändiään oven edessä puoli kymmenestä (aamulla!). Myös neljän hengen seurueen muut neitokaiset, Reetta, Saarijärveltä sekä Noora ja Anna Jyväskylästä olivat hytisseet ovella alkuiltapäivästä.

- Me ollaan tosi harcorefaneja kaikki, perusteli --.
Nuoria naisia puhuttelevat Stam1nassa etenkin Antti Hyyrysen lyriikat: "Ei unelma valoa vaadi, vaan rohkeutta", "Ei virheettömyys ole täydellistä", "Säästä luontoa, minimoi kulutus ja kuole", he siteeraavat ulkomuistista.
Mitä odotatte illalta?
- Loistavaa fiilistä, euforiaa ja sen jälkeen ilta jatkuu... hyvin iloisissa merkeissä, kaavaili --.


Koko juttu oli kirjoitettu ihan päin metsää, mm. nimet sekoitettu, aika sekoitettu, "hardcore" oli väännetty "harcoreksi" anddd :´´D Pelkästään minun kommentteja siteerattiin sitten, vaikka kyllä muutkin siellä puhuivat.
Ja tuo "hardcore" juttukin oli niin puhdasta vittuilua :´´D Mutta eiköhän setä lehtimies sitten laittanut sen lehteen.
Tuli naurettua kyllä niin paljon tuolle jutulle aamulla.

T. Harcorefani :)

En enää ikinä puhu lehdille. Huh.

- Evenstar -

4 kommenttia:

  1. MÄ EN KESTÄ. VAADIN SENSUROINTIA :D:D::D:D:D

    VastaaPoista
  2. TUO SETTILISTA ON IHAN PERSEESTÄ, tappaisinko mm ihmisiä? ;D Oikeasti, tuommosia ne vaa vetelee jossain Lutakossa. Miksen ollu siellä :(
    Kuullostaa kyllä hemmetin kivalta reissulta! :D

    VastaaPoista
  3. Anniina hei kamoon koko keskisuomi luki tuon jutun jo. SE on niin läppä että sitä ei voi sensuroida ! :----DD Ollaan tässä jo naama menetetty muutenki.

    Oli kyllä kivaa joo ja settilista oli myös kiva! Vaikka oli siellä niitä hittibiisejäkin aika paljon. Yhdeksän tien päät olis ollu kiva lisä ja ja ja :D Noei, mutta ehtiihän noita nyt onneks viäl nährä.

    VastaaPoista