tiistai 18. tammikuuta 2011

Anna mennä ja feidaa rypyt sun otsassa.

Hah, Reetta teki taas heräteostoksia viime viikonloppuna! Mentiin isän kanssa hiippailemaan Jyväskylään, ja Prismassa törmäsin joihinkin sellaisiin asioihin joita ei vaan MILLÄÄN voinut sinne hyllyyn jättää. Naiset hoi, katsokaas nyt.



Oikeanpuolimmainen toimii hyvänä muistutuksena. Niin miehet! Hah, toivottavasti kukaan ei ota liian vakavasti.
Ja ihan vain ilkeyttäni _SAATOIN EHKÄ_ valita mieskassan kun tuota ostin ja _SAATOIN EHKÄ_ jollain tasolla tahallaan pistää tuon kortin ostoksien päällimmäiseksi :) Mutta tavoite saavutettu, kassa jäi tuijottamaan kortin tekstiä, jessh!

Vasemman puoleinen kortti toimii sitten lähinnä itselleni tsemppauksena. Yksinkertainen mutta ytimekäs. Tai jotain.

Primasta tarttui mukaan myös joku paras elokuva.



Office space aka Konttorirotat! Joskus ihan huvikseen vaan randomisti Sannan ja Reetan kanssa tämä pätkä katsottiin ja tuohan on ihan mahtava. Hypin innoissani keskellä Prisman käytävää kun löysin kyseisen pätkän, parasta.



(^Kuva on otettu netistä.)

Ajauduin myös levykauppa Äxään ja sieltäpä tarttui Mokomänttejä mukaan.



Kauan kaipaamani Juurta Jaksain- ep plus Kuoleman Laulukunnaat, vihdoin! Nyt puuttuu enää Luihin ja Ytimiin ja sitten on Mänttienkin levyt kasassa.

Tänään tuli myös tietoon muutama keikka lisää minne mennä! Lutakko on paras.
Sinne olisi tulossa Sonata, Turmion Kätilöt sekä Kotiteollisuus.
Myös Pariisin Kevät olisi tulossa, mutta se on pakko jättää väliin (itkuen ja parkuen), sillä se osuu TIETENKIN saman viikonlopun päälle, kun olen Helsingissä tuijottamassa erästä bändiä nimeltä My Chemical Romance. Niin meikäläisen tuuria taas. Ei kyllä kaduta se Helsingin reissu silti ollenkaan.
Sonatan Lutakon keikalle ehdin jo ostaa lipunkin tänään.

Elikkäs hieman kartoitusta:

- Mokoma ja Kotiteollisuus @ Lahti 11.3.11
- My Chemical Romance @ Helsinki 20.3.11
- Kotiteollisuus @ Jyväskylä, Lutakko 25.3.11
- Sonata Arctica @ Jyväskylä, Lutakko 28.4.11
- The Lord Of The Rings-orkesterihässäkkä @ Tampere 1.5.11
- Turmion Kätilöt @ Jyväskylä, Lutakko 6.5.11

Tuo Kottareiden Lutakon keikka ei ole varma, siksi ei lihavointia siihen. Ja Turmion Kätilöt Lutakossa toivottavasti, mutta sitten sinne ei ole asiaa jos keikka onkin ikärajallinen. Peukut pystyssä nyt sitten sille, että se olisi sallittu.

Huh. Odotan innolla myös Mokoman ja Stam1nan keikkojen julkistamista, että missä nekin juoksee. Voi sitten juosta perässä.



^PÄÄSENKEIKALLEPÄÄSENKEIKALLEPÄÄSENKEIKALLE -ilme. On ihminen pienestä iloinen.

Ja jessh olen ottanut laulutunnille työstettäväksi Kotiteollisuuden Satu Peikoista -nimisen veisun. Hirmu kaunis kappale, hieman haastava laulettava tosin, mutta ihan hyvin se on omasta mielestäni sujunut. Pitänyt vähän sovittaa vaan, koska en pysty tosiaankaan laulamaan yhtä matalalta kuin Jouni.
Mutta joo, tämä oli ehkä neljäs kerta kun meinasin ruveta marisemaan laulutunnilla. Se on vaan niin mieletön tunne kun pääsee tulkitsemaan jotain hienoa biisiä, ja siihen fiilikseen jää vain sitten roikkumaan.

Yksi hienoimpia Kotiteollisuuden biisejä. Sain jopa laulunopettajan innostumaan kys. kappaleesta!





Oli myös pitkästä aikaa meillä äidinkielessäkin OIKEASTI mieluisa tehtävä. Piti valita joku kuva/maalaus, joka on vaikuttanut itseensä. Minä sitten päädyin valitsemaan Ville Pirisen loihtiman tekeleen.

Mokoman kansitaidettahan se:



Tykkäilen Pirisen tyylistä muutenkin tosi paljon. Hänellä on tosi mielenkiintoinen tapa kuvittaa. Mitä nyt olen hänen töitään tuolta sivuilta satunnaisesta selaillut, mutta olen päätynyt siihen lopputulokseen, että Mokoman kansitaide iskee eniten. Ihan hemmetin hienoja.
Oli tosi vaikea valita kuvista se yksi mitä tulkita, mutta päädyin sitten lopulta tuohon. Itse nautin siitä tehtävästä todella paljon, sai vielä kaiken lisäksi kuunnella musiikkia samalla, aivan parasta.
Omasta mielestäni onnistuin jopa aika hyvinkin, katsoo nyt sitten mitä mieltä opettaja on asiasta :´´D Innolla odotan.

- Evenstar -

4 kommenttia: