lauantai 16. huhtikuuta 2011

Don't look too deep into those angeleyes.

Tänään oli jopa jotain ohjelmaakin luvassa ja meikäläinen kävi laulamassa sellaisessa nostalgiakonsertissa, jossa ne kappaleet mitä laulettiin olivat siis 50-70-luvulta. Täytyy sanoa, että meni kyllä oma osuus kohtalaisen hyvin! Oli tosi outoa kun ei edes jännittänyt paljon ollenkaan. Viimeksi kun olin laulamassa tärisytti kyllä niin paljon ettei tosikaan. Nyt oli jotenkin paljon rennompi ja itsevarmempi olo ja hyvinhän se ääni lähti vaikka itse sanonkin. Huomasin taas kuinka paljon rakastan laulamista ja esiintymistä :) Oli myös kiva kuulla ekan vuoden lauluopettajalta kommenttia, että olen päässyt kuulemma eteenpäin laulamisen suhteen.

Lauloin siis kaksi kappaletta ja molemmat ABBa:lta. Angeleyes ja Ring Ring.





Oli kyllä tosi kiva laulaa noita, ABBA on ihan mahtava!

Konserttiin piti kanssa pukeutua jotenkin teeman mukaisesti ja koska laulunopettaja kehotti, pukeuduin hippityylisesti. Tai ainakin _yritin_ Tällaisissa vaatteissa sitä lähdettiin paikan päälle:



Tosin vaihdoin kyllä tuon huivin sellaiseen violetinväriseen lopulliseen asuun. Mutta joo, muuten sama. Ei ollut oikein aikaa panostaa asuun kun tekaisin nuokin vaatteet kaapista tänä aamuna. Hehs, aikaisin liikkeellä etc.
Kaikista hauskinta oli huomata, että vaatekaappi sisälsi suunnilleen pelkkiä mustia vaatteita. Jep, olen tylsä. Pukeudu siinä sitten "hipahtavasti".

Mutta eipä tässä oikeastaan muuta tällä kertaa. Painun tästä hakkaamaan veljen kanssa Tekken 5:sta joka tuossa odottelee jo valmiina :3



-Evenstar-

3 kommenttia:

  1. TEKKENIÄ! ARVAA MITÄ PELATAAN KU TUUN SINNE UAAAAAAAAH <3

    VastaaPoista
  2. HEI JOOOOOOOOOOOOOOOO :3 Sit voin rökittää sut! Pelataan kyllä kolmosta kanssa koska kolmonen on PARAS ikinä >:) Vitosessa tosin parempi grafiikka, höhöö.

    VastaaPoista
  3. KONSERTTI JA SINÄ ABBAN KERA OLITTE PARSAA :D RAKKAUS ESIINTYMISEEN PAISTAA SINUSTA <3

    VastaaPoista