perjantai 15. huhtikuuta 2011

Yhä silmät suljettuna mä meen.



Täällä taas, elossa jopa! Minulla on ollut jonkinmoinen _elämä_ netin ulkopuolella tässä parin viikon ajan ja siksi luultavasti olen ollut niin mahdottoman aktiivinen täällä.
En kyllä tosin ole tehnyt mitään kehittävää lähiaikoina, mutta silti jonkin verran kaikkea pientä.

Olen mm:

1. Ostanut kasan Soundeja kirjaston poistomyynnistä:



Voitte vain kuvitella miten kirjastosetä tuijotti meikäläistä kun lätkäisin pöydälle 28 Soundia ja totesin, että aion ostaa ne. Eikä maksanut edes paljoa, yhteensä viisi euroa maksoivat nuo kaikki!^^

2. Lukenut parhauskirjoja!



Todella yllättävää, I know. True Blood -kirjasarjaa ovat siis nämä. Koska katsottava loppui, oli pakko alkaa lukemaan kirjoja! Enkuksi näitä lueskelen ja tällä hetkellä olen kakkoskirjassa menossa :) Kirjoja on toki enemmänkin, mutta saan niitä lisää lainaan vasta kun sisko on lukenut eteenpäin, hehs.
Ei mutta todella virkistävää lukea taas pitkästä aikaa jotain kirjoja enkuksi.

3. Ostellut leffoja



Jee, lisää leffoja! Beetlejuicen olin jo kauan aikaa halunnut nähdä, ja se oli Anttilan Toptenissä hinnalla 5,99e joten olihan tuo nyt pakko hankkia. Amélie, tha rakkausleffa taas irtosi Prismasta vitosella, sekin on jo vaikka kuinka pitkään pitänyt hankkia. Harry Potter taas tarttui mukaan muiden Potterleffojen jatkoksi. Pitäähän sitä nyt kun on kirjatkin... Että heräteostoksista päivää, minunhan EI pitänyt ostaa mitään kun käytiin Jyväskylässä. Hupsista.

4. Pimputellut koskettimilla



Lähinnä Coldplayn Viva La Vidaa innostuin hakkaamaan koskettimilla. Noh, se nyt menee miten menee. Lauletaan tuo kappale kanssa sellaisessa "kuorosodassa", mihin meidän koulu on osallistunut. Se kuorosovitus kuulostaa meikäläisen korvaan jo oikein hyvältä! Sen lisäksi lauletaan Volbeatin Fallen ja kaikille kuoroille pakollinen Ultra Bran Minä Suojelen Sinua Kaikelta.

5. Järjestänyt lisää elokuvahyllytilaa! (!!!!)



Tämä olisi pitänyt tehdä jo kauan aikaa sitten. Elämä helpottui huomattavasti.

6. Askarrellut paskarrellut



Meillä oli musiikista työnä suunnitella omat festarit! Oli kyllä ihan hauskaa tuota tehdessä. Eniten naurattaa koko festareiden epäloogisuus. Ensinnäkin nämä festarit olisivat keskellä viikkoa, toisekseen Kannonkoski on naurettavan pieni paikka ja siellä ei ole merta, kolmanneksi esiintyjiä on aivan liikaa kahdelle päivälle, neljänneksi pääesiintyjiä on viisi. Ja Pikku G on yksi niistä. Ahhahah. Mutta ei sillä, tuollaisille festareille kyllä lähtisin mielelläni! Miten ois?
(Ja kyllä, posterin ulkonäkö voisi olla parempinkin. Ssshit.)

Tähän loppuun vielä sitten biisejä, mitä tuli löydettyä ja kuunneltua tässä uudestaan pitkästä aikaa.



Kuulostan varmaan ihan joltain vanhalta rokkaripapalta, mutta Rock 'n Roll never dies ja silleen. Hyvä biisi. Toimii, toimii!



Tämä on vaan oikeasti tosi hieno kappale. Sanat pistää hiljaiseksi.



Nostalgiaa, nostalgiaa... Tästä biisistä tulee ihan lapsuus mieleen ♥



Ihan parasta hyvän mielen musaa!



...Irkkumusiikki♥ Aivan mahtava fiilistelykappale. Ja tästäkin tulee tosi hyvälle tuulelle.



Tämä sitten... EN TOSIAAN TIEDÄ. Kappalehan on täysin vitsi, mutta meikäläinen renkutti tätä samaa biisiä yhdessä vaiheessa vaikka kuinka monta kertaa :´´D Vieläkin jaksan kuunnella. En edes tiedä miksi, tää on vaan hauska. Löysin joskus randomilla youtubesta.

Tällaista tänään. Nyt painun varmaan tv:n orjaksi tai jotain vastaavaa. Perjantaipäivä ja minä jumitan yksin kotona. Voihan sitä kai sitten näinkin viettää viikonloppua.

-Evenstar-

5 kommenttia:

  1. Woot, nii että mistä kuorosodasta on oikein kyse? :O Minulta on tainnut mennä jotain vähän ohi.

    VastaaPoista
  2. ...Johtuu luultavasti siitä etten ole maininnut asiasta :D Kerron taremmin kun nähdään! Jos muistan! :D

    VastaaPoista
  3. Kannonkosken meripäivät <3 Parhautta :D

    VastaaPoista
  4. garh mä oon lukenu neljäntee asti englanniks noit true blood kirjoi :333

    VastaaPoista