maanantai 15. maaliskuuta 2010

As mad as a Hatter.



Viime perjantaina tuli tosiaan käytyä katsomassa Alice in Wonderland.
Ja voin sanoa, että ei tullut petyttyä^^ Ei sitten ollenkaan. Eihän tuo ollut mikään älytön mestariteos, mutta todella hyvä oli ja tykkäsin kovasti!
Plus että menin sekaisin Hullusta Hatuntekijästä. Ja ei, se ei liity mitenkään Johnny Deppiin. Tuo hahmo oli vain toteutettu niin upeasti! :3 Tietysti se hyvä näytteleminen oli Deppin ansiota, mutta ne kaikki repliikit ja se tanssi ja maskeeraus ja... KAIKKI!
"Have you any idea why a raven is like a writing desk?"
aaaaaagh <3

Päätin vakaasti, että aion muuttaa Ihmemaahan Hatuntekijän luokse. Minne vaan, pois täältä. Mutta ykköspaikkana olisi sitten joko Ihmemaa tai Keski-Maa.

Toinen, minkä toteutuksesta pidin kovasti oli sitten Cheshire, eli Irvikissa. Siinä alkuperäisessä piirretyssä se kissa on jotenkin... PELOTTAVA. Psyko, sitä se on. Aivan kammottava :'D Mutta tuossa uudessa leffassa se oli jotenkin tosi hienosti toteutettu olemukseltaan sekä ulkonäöltään. Eikä se vaikuttanut niin ilkeän härnäävältä kuin animaatiossa. Ainoastaan härnäävältä :'D

Animaatiosta:



Ja uudempi versio:



Tuo animaatioversio elokuvasta näyttäisi olevan tulossa telkkarista 2.4 tänä vuonna jos oikein muistan. Pitää muistaa katsoa se, siitä on LIIAN kauan kun olen sen elokuvan nähnyt. Tosin muistan sen vieläkin aika täsmälleen, ja muistan myös miten ahdistava se oli :'D Ainakin pienempänä. Tiedä sitten miten siihen nykyään suhtautuisi.
Hatuntekijä on animaatiossakin loistava. Aivan yhtä sekaisin kuin minä ja tästä se päätös että haluan ehdottomasti asumaan hänen kanssaan. :--)

Tänään ei sitten muuta, kuin turhaa löpinää yhdestä upeasta leffasta mikä KANNATTAA EHDOTTOMASTI KATSOA!
Menisin oikeasti niin mielelläni katsomaan sen uudestaankin :3 Jos olisi rahaa. Ja
3D olisi jees. Rahaa, anyone?
"OFF WITH THEIR HEADS!"

Ja päivän biisinä onkin melko yllättävä valinta (ainakin omasta mielestäni):



Muttakun tämä biisi. Ja sen sanat. Hmm, saatoinpa koukkuuntua. Ihan vähän vain.

Evenstar♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti