lauantai 6. maaliskuuta 2010

Facing the reality.



...(and it sucks) <--- Kuten tykkään aina lisätä.

Se on nyt sillä tavalla, että meikäläinen on flunssassa. Hyvin inhottavaa, ei pysty hengittämään ollenkaan nenän kautta. Täysin tukossa.
Kenellä on taas ylihuomenna koulua?
*nostaa käden ylös*
MINULLA!
- Wuuhuu.

Se loma oli aivan liian kiva, voisin ottaa toisenkin viikon sitä :3 Tämä päivä taitaa kulua elokuvien tuijottelemisen ja kaakaomukin parissa. (<3) Kuulostaa suht lupaavalta illalta minun makuuni.

Tytöt käväisivät täällä eilen (Sanna plus Reetta) ja lähtivät tuossa noin puolitoista tuntia sitten. Oli oikein kivaa. Katsottiin mm. Kunniattomat Paskiaiset (rakkausleffa!) ja Milk (vielä ENEMMÄN rakkausleffa!).
Jos ette ole vielä Milkiä nähneet, nyt heti ostamaan/vuokraamaan/lainaamaan kaverilta se elokuva. Se on PAKKO nähdä vähintään kerran!
Elokuva kertoo siis Harvey Milkistä.
Ja koska en osaa elokuvan juonta typistetysti kertoa itse, ystävämme wikipedia auttaa:

"Milk on 2008 valmistunut yhdysvaltalainen Gus Van Santin ohjaama elämäkertaelokuva kalifornialaispoliitikko Harvey Milkistä. Harvey Milk oli ensimmäinen avoimesti homo mies, joka valittiin Kaliforniassa julkiseen virkaan, San Franciscon kaupunginvaltuustoon."

Suosittelen. Todellakin. Erittäin hyvälle mielelle tulin itse tuosta, vaikka itkinkin lopussa :')





Jehh.

Matkustaminen on kanssa aika nannaa. Huomasin sen, kun viime viikonloppuna menimme Kuopiossa käymään. Sukuloimaan. Autossa istuminen hyvän musiikin kera! Meh likes.





PLUS! Venytyskoru 6mm on korvassa nyt. Enää 2mm ja prosessi on valmis^^



Tämä oli nyt vähän tällainen lisätäänpä-kuvia-kaikesta-turhasta- merkintä :') Koittakaa kestää.
Ja joo, pistän siitä korusta kyllä kuvaa. Tiedän, lupasin senkin tähän postaukseen mutten näemmä saanut aikaiseksi otettua siitä kuvaa. Sorry. Ehkä te selviätte tästä kammottavasta menetyksestä. Ehh.

Voisi tänään harkita nukkumaanmenoa aiemmin kuin kuudelta,

;) Evenstar♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti