torstai 24. helmikuuta 2011

Simple Kind Of Life.

Uaaah, ilmoittamisen arvoista asiaa, SAAN VIIKON PÄÄSTÄ TAAS KAMERAN KÄYTTÖÖNI. En tosin omaksi, plörghh. Mutta minun käyttöön aika täysivaltaisesti se kyllä vissiin tulee. Kunhan nyt joku kamera olisi, on nimittäin kauhean... tyhjä olo, kun yleensä sitä heiluu joka paikassa kamera kädessä kun on tylsää. Nyt ei vaan ole oikein päässyt kuvailemaan. Tsilleen amatöörikuvailemaan siis. Kuvaaminen on aika jännää vaikken itse sitä jaloa taitoa hallitsekaan.

Mmrh, käytiin Riikan kanssa tänään vierailemassa Jyväskylässä, sillä lunastettiin liput Mokoman ja Kotiteollisuuden keikalle Lahteen ♥ Ah.
Pieniä naurukohtauksia aiheutti, kun lipunmyyjätäti ystävällisesti kysäisi meiltä, oltiinko varattu liput Katri-Helenan keikalle... HMM.

Mutta koska oltiin Jyväskylässä, pitihän siellä Äxässäkin sitten vierailla, TAAS, vaikka pieni ääni sisälläni varoitti menemästä. Itsensä hillitseminen kuulostaa hyvältä, mutta mitäs sitä turhia. Sain leiman! Ja olin iloinen.
Mukaan tarttui siis Kätilöiden Hoitovirhe, Pariisin Kevään Astronautti ja kevyempi rahapussi kuin tullessa.
Katsoin myös himoitsevasti Billy Talentin levyä, mutta Riikka taisi siinä vaiheessa taluttaa meikäläisen ulos kaupasta...? Höh.



Oi kyllä, tykkään kuvata kaikkia turhiakin asioita. Nauttikaa vielä webkameralaadusta kun voitte :´´D

Sellaista tänään.

-Evenstar-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti