keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

I'm who I've gotta be.



ALOITIN LOMAN. Jee! Oikeastaan kyllä jo viime perjantaina, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin!

Muttajoo, loman aloitin juhlallisesti syömällä Lidlistä ostamaani sorbettia :3





Huomatkaa kuinka viehättävä olen syödessäni, hmm.

Olen minä kuitenkin (luojan kiitos) ehtinyt lomalla muutakin tekemään, kuin vain syömään. Käytiin tuossa reissuilemassa Virroilla, mummulassa, maailman parhaimmassa paikassa ♥









Oli muuten hyvin mielenkiintoista käydä lenkillä Virkun kanssa, kun tiesi että kahden kilometrin päässä tuolta piha-alueelta oli liikkunut viiden suden lauma... Nimimerkillä tulin sitä vainoharhaisemmaksi, mitä pidemmälle sillä lenkillä kävelin.
Vaikka sudethan nyt pelkää ihmisiä, mutta silti oli koko lenkin ajan jotenkin inhottava tunne.



^Tuo hökkeli on muuten ensimmäinen asia minkä näkee, kun meidän mummulaan saapuu. En ole vieläkään täysin varma mikä se on, (vaikka sekin on vissiin meikäläiselle tuhat kertaa selitetty?) mutta meille se oli aina "naama", kun olimme lapsia. Ehkä tajuatte kuvasta miksi, ehkä ette :´´D Sillä on joka tapauksessa silmät, viikset ja nenä. Ennen sillä oli myös auki oleva suu, mutta nyt se ompi laudattu umpeen, nyyh.

Mummulassa ollessamme pelattiin mm. meidän suvulle perinteeksi muodustunutta korttipeliä, Sankkua.





^Tuosta voikin sitten nähdä ensimmäisen pelin tulokset. Suurin pistemäärä tarkoittaa siis häviötä :´´D



...Ja Pappa päätti kiinnittää pelin tulokset jääkaapin oveen kaikkien nähtäville. Mainitsinko jo, että peliin kuuluu myös armoton vittuilu toisille?



^Sain myös vihdoin alulle tämänkin kirjan. Elikkä Johnny Deppin elämänkerran, kuten voitte varmaan päätelläkin. Tähän asti on ollut ainakin hyvin mielenkiintoinen! Ennakkoluuloja oli, sillä kaveri on haukkunut tuota kirjaa, mutta itselleni kyllä iskee.

Muuten tuo reissu piti sisällään oikeastaan löhöilyä, lisää kortinpeluuta, saunomista ym. normaalia. Ja myös siivousta ja puiden hakua, kun auteltiin vähän pappaa.



Höhöhöhö. Sininen työtakki pukee minuu etc.





...Materiarakkaus!
Nimittäin kamera saapui vihdoinkin. Tosin tuo nyt ei ole oma, mutta hankin oman aivan piakkoin. Ennen sitä pitää opetella elämään tuon kanssa. Ja opetella käyttämään sitä. Yritin tänään, ja kaikki kuvat olivat tärähtäneitä tai sumeita. Liian pr0 kamera minun käyttööni! Pitää vissiin alentua tutkimaan sitä hemmetin käyttöohjelehtistä.

Ja sitten vielä levyjä, levyjä, levyjä... ♥ Chisun levyä olen himoinnut jo jonkin aikaa ja eilen sen sitten Virroilta ostin. MCR:n Danger Days taas saapui tänään postissa, ja Kotiteollisuuden uusimman näin tänään meidän paikallisessa S-Marketissa. En vaan voinut jättää sitä sinne, kiusaus oli aivan liian suuri. Tuo uusin levy on mahtavuutta, sillä se bändi on kerrankin tehnyt OIKEASTI jotain poikkeavampaa aikaisemmalta tuotannolta.

Täältä sitä voi kuunnella ilmaiseksi 8. maaliskuuta saakka:
http://www.levykauppax.fi/artist/kotiteollisuus/kotiteollisuus/#cd-t-paita

Kuunnelkaa ihmeessä ja ostelkaahan levykin!

Tämän uusimman levyn myötä aloin oikeasti odottamaan Kotiteollisuuden keikkaa, joka on siis nyt viikon päästä perjantaina. Siellä olisi sitten Mokomäntitkin. Can't wait!

...My Chemical Romancenkin keikkaan on enää 18 päivää, mihin tämä aika on oikein mennyt? O_O

Loppuloma meneekin sitten siihen, kun lähdetään huomenna Kuopioon sukuloimaan taasen. Sunnuntai kotona ja sitten taas kouluun. Eih.

-Evenstar-

5 kommenttia:

  1. Miten pystyit pelkäämään niitä susia, kun sait tietää niistä vasta sen lenkin jälkeen? :DD

    VastaaPoista
  2. ....Kuten jo sanoin, tiesin niistä, mutta luulin että niiden alue oli jotenkin rajattu tai jotain en tiie, mutta joka tapauksessa olin vainoharhainen.

    VastaaPoista
  3. Minä mitään toki ole koskaan haukkunut. =)))))))))))))))))))))) +Oon edellleen ikuisesti katkera ku mulla jämähti sillon kerran ikuisuus sitten Sankun vikalla kierroksella ninjasti esim. molemmat Jokerit käteen </33333333

    VastaaPoista
  4. Niinii, et tietenkään :´´D Ja ahahha Sankku on taitolaji ;) Meidän pitää opettaa se muuten muilleki posselaisille nii voidaan pitää sellanen kunnon sankkuturnaus joskus :D

    VastaaPoista