sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Fixing and stuff.

Voilá, ulkoasu muuttui. Sain viimein aikaiseksi tehdä sitten senkin. Olen täysi tohelo tuollaisten asioiden kanssa, joten tuli kiristeltyä vähän liikaakin hampaita tuota tehdessä. Mm otsikko vei järjen, kunnes tajusin miten senkin sai häivytettyä. Uusavuton, minäkö? Ehen toki.



Sunnuntailookki, kuten kuvasta varmasti voi olettaakin. Aina (koskaan) ei vaan jaksa edustaa.

Sitten vielä sellaista mukavaa, että kamera joka saapui siis viimein, oli iso fail. Tuolla jossain alempana valittelinkin miten en osaa sitä käyttää, mutta tällä kertaa vika ei ollut minussa (JESS!!). Vika löytyikin sitten siitä kamerasta itsestään, joka ei vaan... toimi. Isä lähettää sen takaisin. En saanutkaan kameraa vielä käytettäväksi, hehs. Ei sitten.
Pitää tässä pian hankkia se oma kamera.

Fiilistellen uutta Kotiteollisuutta:



Yksi ehdottomista lemppareistani uusimmalta albumilta. Toivottavasti soittavat keikallakin.



Keikkaan tosiaan ennää viikko, allekin. Ja MCR:ään kaksi viikkoa. Siinäpä teille näitä - ah niin ihania - lippuherutuksia.

-Evenstar-

2 kommenttia:

  1. Tää on hieno tää uus ulkoasu. Minä toivoisin niin, että osaisin tuota css systeemiä käytellä. En vain osaa. = Ikuisuusprojekti siis :'D

    VastaaPoista
  2. Minä kiitän^^ Oon itseki silleen ihan suht tyytyväinen.
    Ja älä huoli, en minäkään osaa niitä käytellä kunnolla :´´D Menin vaan tuonne ulkoasun muokkauksiin ja sieltä valitsin ensin mallin ja siihen sitten pistin koneelta taustakuvaa etc :3

    VastaaPoista