tiistai 15. maaliskuuta 2011

Sinun vuoksesi itsestäni hullun teen.

Jaahas, että keikkaraporttia menin sitten lupailemaan.

No aloitetaas nyt ensinnäkin sillä, että viikonloppu oli aivan parhauttaparhautta.

Taktisesti ja hienosti livahdin perjantain ruotsin kaksoistunnilta poies, että kerkesin Riikan kanssa bussiin autoilemaan kohti Jyväskylää. Sen matkan aikana sain tylsyyspuheluita Annikalta joka jumitti jo itsekseen Lahdessa, hehehs.
Jyväskylästä liikuimme sitten bussilla Lahteen.
Lahteen kun saavuttiin, vastassa oli Miia, Jaina, Niina, Annika ja siitä se keikkaseurue sitten koostuikin.
Tytöt lähtivät jo Lahtihallille, kun minä, Riikka ja Annika käytiin heittämässä kamat Riikan kämpille sitten.
Sen jälkeen mekin hipsimme sitten sinne keikkapaikalle.

Eturivi, whoo o/ Eturivissä oli kivasti minun ja Annikan menevät aukot, joten siihen sitten linnoittauduttiin muun keikkaseurueen viereen.



Pian aloittelikin sitten Teräsbetoni. Oli kyllä kieltämättä aika... mielenkiintoinen liveveto. Oli meikäläisellä oikeasti hauskaa Orjattaren, Missä miehet ratsastaa ja Taivas Lyö Tulta aikaan! Vaikken Teräsbetonista välitäkään.
Ja Jarkko oli kauhian symppis, kun se keikan jälkeen halasi koko eturivin läpi ja kiitteli kun ihmiset oli saapuneet paikalle :´´D Fiilis oli vähän wtf. Mutta vaikutti ihan kivalta.

Noh, tämänpä jälkeen oli Mokoman aika saapua lavalle. Revittiin tyttöjen kanssa paljon huvia irti siitä MASSIIVISESTÄ IHMISMÄÄRÄSTÄ, mikä siellä paikalla oli ennen Mokomaa!
Otin ihan kuvankin niin muutkin voivat ihmetellä miten paljon porukkaa siellä salissa tosiaan oli:



...No tuli niitä siihen sitten keikan ajaksi vähän enemmän. Tosin minkäänlaista painetta ei keikalla sitten ollutkaan. Itselleni jäi silti todella hyvä fiilis keikasta, joka oli muuten aivan loisto. Ja settilista oli aivan mahtava. Kuultiin mm Huomenhaamu, Ammu, hautaa ja vaikene, Kuu saa valtansa auringolta...
En edes käsittänyt miten ikävä näitäkin nyt sitten oli. Keikalla tajusin.



Keikan alusta muistan vain, kun Marko tuli eteen ja totesi meille "MOI!"



...Ja Santtu oli pelottava. Se tuijotti.





Keikan jälkeen nähtiin sitten satunnaisesti Mänttejä alkaen Markosta :3



Vihdoin sitten tämänkin immeisen pääsin tapaamaan, en kyllä pettynyt. Kauhean mukava ja jalatmaassa-tyyppiä. Aiheutti lievästi sanottuna tärinäpaniikkia, kun siinä selittelin jotain Markolle :´´D



Janne oli kanssa taas mukavuuden multihuipentuma. Käytiin herraa ahdistelemassa paitakojujen luona.



Tuomon hiuksiin taas onnistuin sotkemaan rustokoruni. Taitavaa.



...Kalleen taas törmäsimme aivan sattumalta. Istuskelimme seurueen kanssa Kotiteollisuutta katselemassa ja sitten herra käveli ohi. Pitihän sitä perään juosta.

Ja tosiaan vielä Kotiteollisuudesta sen verran, että vetivät kyllä tosi hyvän keikan ! Katseltiin ihan istualteen se keikka, Riikka tosin oli eturivissä kasselemassa heitä.
Mutta oli mukava vaihteeksi ihan vaan fiilistellä.



...Sellaista. Paitakojulta tarttui mukaan myös Mokoman Ilvespaita, parhautta!



Lauantaina käytiin vielä katsomassa Annikan kanssa Lahden leffateatterissa Black Swan. Pidin kyllä kovasti kyseisestä elokuvasta! Ja Natalie nyt vaan on ihana.


(Kuva täältä.)

Tähän loppuun vielä kiitokiitoskiitos ja vielä iso kiitos keikkaseurueelle, oli ihan mahtavaa nähdä teitä kaikkia :) Uusiksi taas !

Ja seuraava postaus on vissiin taas jonkinmoista keikkaraporttia. Tällä kertaa My Chemical Romancesta.

-Evenstar-

6 kommenttia:

  1. "Ja Jarkko oli kauhian symppis, kun se keikan jälkeen halasi koko eturivin läpi ja kiitteli kun ihmiset oli saapuneet paikalle :´´D Fiilis oli vähän wtf. Mutta vaikutti ihan kivalta." Heei, halashan Markoki tyyliin Sakara Tourilla eturivin! :D Parasta, että jotkut jaksaa vielä nykypäivänä tuota tehdä, kun yleisömäärät voi olla jo hiukan isompia..

    VastaaPoista
  2. Joo, tais Markokin tehdä niin, mutta Jarkko teki sen jotenki... Tarkemmin? En tiie mikä sana tähän, mutta se kävi suunnilleen jokaiselle henkilökohtaisesti sanomassa, mikä oli ihan mielenkiintoista. Hassu mies :') Olihan tuo ihan mukavanoloinen heppu kyllä!

    VastaaPoista
  3. Parhautta! Black Swan pitäis kyllä itsekin katsastaa, ehkäpä tässä kohta puoliin kun löydän vapaa-ajan :D

    VastaaPoista
  4. Se on kyllä loisto, suosittelen!^^ Ainakin itse pidin. Säikähdinkin pari kertaa aika pirusti :D

    VastaaPoista
  5. Hiii parsaa! Kiitos sinullekkii seurasta 8)
    Pitäisi kyllä munkin käydä toi Black Swan kattomassa, monet on kehunu!
    Ja sori että tulin nyt vasta tänne höpöttämään, mutta tajusin justiinsa että mulla toimii kommentointi pitkästä aikaa :DD

    VastaaPoista
  6. Kannattaa, todellakin! :3 Ja eipä mittään, itsehän huomasin kommentin vasta nyt :´´D Ai miteniin olen ollut taas vähän epäaktiivinen bloggerin kanssa...

    VastaaPoista